Viime viikolla tuli monta pientä ihanaa pakettia. Ja niistä paljastui aivan ihastuttavia juttuja. Teimme muutaman innokkaan harrastajan kanssa oman yksityisen swapin eli vaihdon. Jokainen teki vapaasti haluamiaan juttuja, emme olleet sopineet mitään aihetta sen kummemmin.

DSCN8026.jpg
Itse tein herkkuja, sitä se tämä syksy tekee... Täytekakku...

DSCN8033.jpg
... suklaata, kuorrutettuja donitseja ja keksejä.

DSCN8066.jpg
Ja vastaavasti sain Kaijalta ihanat ryijyt (juuri minun värit, sininen on lemppariväri ja vaaleanpunainen... sehän on ison nukketalonikin väri!), Meijulta oikeita klapeja (eipä tule ens talvena vilu kun on puita mitä polttaa takassa), kaunista kangasta, viuhka, pieni kori, nallemerkki ja ihana Pauligin kahvipurkki.

DSCN8067.jpg
Sirkku oli laittanut monta kivaa pientä juttua: paperiin käärittyjä karkkeja, lukemista pimeneviin iltoihin, kaksi kaunista taulua, pupukassi, erilaisia helmiä, kasvopapereita rasiassa, pesusieni ja wc-paperia.

DSCN8070.jpg
Ja Maarit oli leiponut makean kakun (on Lunaliinun tekemä), ja se oli vielä aseteltu kauniille alustalle johon kuului myös suojakupu, sekä havu mänty suopaa ja juuriharja...

Jo kelpaa taas sisustella taloa... Siis kunhan saan tuon Asterixin tajuamaan, ettei häntä ole kukaan sinne kutsunut, oli hän kuinka suloinen tahansa, mutta rajansa kaikella.