Tänä päivänä on juhlittu äitejä. Enkä voi kuin kehua kuinka hyvin Kira on aloittanut äitinä olemisen. Pitää lapsistaan hyvää huolta, eikä juuri ole poistunut kopan vierestä, kun kerran ruokakin edelleen on tuotu ihan lähelle. Välillä on käynyt kopan ulkopuolella lepäämässä, kun pennutkin nukkuvat, mutta enimmäkseen makoilee kopassa vauvojensa kanssa.

Pennut on kasvaneet jo kovasti. Myös pienimmäinen, ensimmäisenä syntynyt, on saanut painoa lisää suhteessa samassa tahdissa isompien sisarustensa kanssa. Pienimmäinen onkin ollut erityistarkkailussa juuri vähäisen syntymäpainonsa takia, olemme punninneet sen jopa kaksikin kertaa päivässä ja muutenkin tarkkailleet, että pääsee kunnolla maitoapajille. Pieni ja pippurinen -sanonta pitää taas paikkaansa, sillä hän pitää puolensa ja raivaa tiensä nisälle tarmokkaasti. Energinen pakkaus, ja olen siitä niin iloinen.

DSCN6088.jpg

Pentukopan äärellä on tullut käytyä eräskin kerta näiden kahden päivän aikana, eikä voi olla ihastelematta noita pieniä palleroita. Ja olen ollut niin ylpeä Kirasta, kun hän on hoitanut pentujansa niin kovin hienosti.

DSCN6096.jpg
Tänään otettu kuva pennuista.