Junalla matka Tampereelle sujui rattoisasti kun tiesi perillä odottavan jotain jännittävää. Enkä joutunut pettymään, nukke- ja nukkekotimessuilla oli paljon myyjiä ja tarjottavaa harrastajalle kuin myös muille, jotka eivät edes vielä ole tätä harrastusmuotoa löytäneet.

Itse kävin sunnuntaina, toisena näyttelypäivänä, ja mitä ilmeisimmin nyt oli hieman enemmän tilaa kuin edellisenä päivänä, ja olinhan liikkeellä heti aamusta, jolloin ei vielä ollut kauhea tungos.

DSCN9864.jpg

Monenlaista kivaa juttua oli myynnissä. Ja tässä vain murto-osa niistä ihanuuksista mitä oli tarjolla.

DSCN9872.jpg

DSCN9865.jpg

Ja nämä suloiset reborn-nuket hätkähdyttivät, niin aidon oloisia ja kerrassaan ihastuttavia.

DSCN9868.jpg

Ja vaikka tällä hetkellä ei ollut mitään akuuttia tarvetta millekään tietylle hankinnalle... No, joo! Eihän sitä nyt tuollaisesta paikasta lähdetä ilman heräteostoja. Ja mitä ihanuuksia sieltä löytyikään:

DSCN9908.jpg
Mattoja, kankaita, nukke...

DSCN9909.jpg
... kultakala maljassa....


DSCN9910.jpg
... kassakone joulukauppaan (siihen rakenteilla olevaan) ja eväskori...

DSCN9907.jpg
... norjalainen nukkekotilehti (aivan mahtava lehti! sallittakoon pieni mainostus)...


DSCN9917.jpg
...sekä metallipunoskori, pääsiäiseksi pajunoksa ja kehys peilille tai kuvalle.

DSCN9913.jpg

Ja edellisenä päivänä käytiin Tampereen Koskikeskuksessa, josta löysin pienen käsityökaupan, jossa oli mahtavat valikoimat erilaisia nauhoja, pitsejä ja nappeja. Sieltä löysin valmiiksi pliseerattua pitsiä sekä kameekorun osat. Lempäälän Ideaparkista ostin kristallikuution, joka tulee löytämään paikkansa kukkakaupastani.

Kiitokset teille kaikille mukaville myyjille sekä muille tapahtuman järjestäjille! Täältä pohjoisesta on aina pitkä matka lähteä, lähti mihin suuntaan tahansa, mutta tällaisiin tapahtumiin näkee mielellään vaivaakin.