Uusi vuosi on jo pitkällä ja saan pitkästä aikaa päivitettyä blogiakin. Joulu meni rauhallisissa merkeissä ja jotain pientä minijuttuakin tuli tehtyä.

DSCN9153_edited-1.jpg
Kuivahuovutusta olen joskus aikaisemminkin kokeillut, mutta tämä oli ensimmäinen kerta kun yritin tehdä minieläintä... Jotenkin aloittaessani kuvittelin tekeväni collieta, mutta taisipa tulla ihan kunnon seropi :)

DSCN9194_edited-1.jpg
Iso koira sai seurakseen hieman pienemmän kaverin, sinisilmäinen uusi rotu.

DSCN9195_edited-1.jpg
Tässä hieman vain mittasuhteiden vuoksi otettu kuva vielä vaatettamattoman nukkekodin nuken kanssa.

DSCN9198_edited-1.jpg

Aloitin myös uutta projektia, jäi tuo joulu vähän niin kuin päälle. Joulun numerossa Dolls House and Miniature Scene oli kiva joulukauppa, josta vähän otin mallia. Tarkoitus on saada roombox (laatikko,jota ei siis vielä edes ole olemassa) valmiiksi ensi jouluksi, ja haluan siihen suomalaista joulua ja joulutavaroita mukaan.

DSCN9201_edited-1.jpg
Korttihylly ja myyntipöytä tehty pahvista. Piparkakkutalot tulostettu netistä ja koristeltu valkoisella kohovärillä. Kynttelikön runko balsaa, kynttilät vanupuikon varresta ja lamppuina pienet kirkkaat helmet.


DSCN9197.jpg

Ja tämä pieni kasvihuone lähti ihan väkisin mukaan Piirongin nettikaupasta. Pieni ja sievä, vielä vailla puutarhuria, mutta kyllä se kevät varmasti hänetkin herättää. Mökki on muovinen ja ovi liukuu auki. Harjakatto on kiinni saranoilla takaseinään ja huone sisustetaan ylhäältä käsin. Joten kyllä tässä taas uudelle vuodelle on projekteja saatu alulle.