Kira nukkuu ja syö paljon. Syömisen lisääntymisestä kertoo myös pissalaatikon jatkuva siivoustarve... Taitaa hieman olla vatsa löysällä kuivamuonan vaihtamisen vuoksikin. Nyt kun raskaus on jo edennyt pidemmälle, mami tarvitsee hyvää ja monipuolista ravintoa, siksi kuivamuona on pikkuhiljaa vaihdettu pennuille tarkoitettuun ruokaan, jossa on enemmän rasvaa ja muita ravintoaineita. Ja onhan tuo paino edelleen noussut.
Vatsa ei ole kovin suuri, joten paljon mahdollista, ettei ainakaan kovin suurta pentuetta ole tiedossa. Mutta toisaalta matkaa toukokuuhun on vielä, ja viimeisillä viikoillahan vatsa sitten vasta rupeaakin kasvamaan... Mami on siis hyvässä kunnossa.

DSCN5833.jpg
Tänään otettu kuva, kun Kira tuli minulle työhuoneeseen seuraksi. Nallekokoelmani on myös Kiran mieleen, eikä hän voi ymmärtää miksi hän ei niitä saisi katsella... Niinpä, kun se jäisikin katseluksi, mutta kun erityisesti pari pientä nallea on saanut myös kokea, mitä tarkoittaa olla Kiran lemppari... ei ole kohta nallesta paljoa jäljellä, raajat on yhdeltä jo ommeltu yhteen kertaan uudelleen kiinni, ja pieni jänö on menettänyt töpöhäntänsä ja pää retkottaa... Kiran ilme vain sanoo ihan selvästi: "Minäkö muka pahanteossa?"